Ange ett sökord.

Använd minst två bokstäver.

Om Ringsignalera.se

Ringsignalera.se är en tjänst på nätet där du enkelt och billigt kan ladda ner helt unika ringsignaler till din mobil! Trots det låga priset får du din ringsignal i CD-kvalitet.

Du laddar enkelt ner den signal du önskar. Det enda du betalar är 10:- för signalen. Du förbinder dig inte till något annat. Vill du få lite extra uppmärksamhet? Välj då här din unika ringsignal, och ladda ner den till din mobil nu! Ladda ner ringsignaler

OBS! Det enda du betalar är engångskostnaden för den ringsignal du laddar ner!

Avtal för köp av ringsignaler på Ringsignalera.se

För allas säkerhet och trygghet finns ett avtal som gäller när du laddar ner ringsignaler från ringsignalera.se. Om du köper en ringsignal hos oss godkänner du därmed avtalet som följer nedan.


 1. OBS! Viktigt! - Rätt prefix
  • Det är viktigt att du skriver ditt sms precis enligt anvisningarna om hur du köper en ringsignal. T.ex. om du vill köpa "Ett såntdäringa SMS" skriver du följande: "ringsignalera 646" utan appostroferna i sms:et till nummer 72 456. Pengar dras från ditt abonnemang även om du t.ex. skriver endast "ringsignalera" i ditt sms.
 2. Tekniska fel
  • Ringsignalera.se tar inget ansvar för serverkraschar eller andra fel som kan orsaka problem för nerladdning av material. (Däremot hjälper vi dig mer än gärna om problem uppstår).
 3. Återbetalningar
  • Inga återbetalningar görs. (Om något gått fel, se punkt nedan).
 4. Om nedladdning inte fungerar som det ska
  • Om du har betalat för en ringsignal hos ringsignalera.se, och ändå inte kan ladda ner den, kontakta då oss på info@ringsignalera.se eller på Kontakt-sidan och ange namn och mobilnummer så hjälper vi dig!
 5. Inga abonnemang
  • Ingenting du köper är bindande. Vi tar endast betalt för det belopp som står på hemsidan. Alltså, inga skumma abonnemang!
 6. Personuppgiftslagen (PUL)
  • De uppgifter vi får in från dig som köpare hanteras konfidentiellt och sprids inte vidare till tredje part. Ingen kommer att störa dig med dryga reklam-sms m.m.
 7. Fungerar det på din mobil?
  • Ringsignal som köps av oss är i mp3-format. En länk till ringsignalen du köpt skickas till dig via SMS. Det krävs alltså att din mobil har tillgång till internet för att du ska kunna komma åt ringsignalen direkt. Vi har inte testat på alla mobiler och kan därför inte garantera att det fungerar på din mobil. Nästan alla mobiler idag har dock stöd för mp3. iPhone kan i dagsläget läsa in mp3-filen, men inte spara den som ringsignal. Detta jobbar vi på och kommer att meddela er så fort vi har en lösning.
 8. Taxa hos din leveratör
  • Att skicka ett SMS till Ringsignalera.se kostar 10 kronor plus din eventuella lokala SMS-kostnad. Extra kostnader kan tillkomma för dig om din leverantör tar betalt för nedladdning av data till din mobil. En ringsignal är mellan ca. 100kb till 1200kb i storlek.

Vad hände?

Gick något fel när du köpte din ringsignal? Självklart hjälper vi dig! Använd kontaktformuläret och ange ämne "Felanmälan".

Hittar du inte ditt namn som ringsignal?

... Skicka då ett mail till oss så åtgärdar vi detta snabbt och du får ett mail så fort ditt namn finns bland namnringsignalerna.